Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: gener, 2015

Usos del video a les aules

Hem trobat una presentació de Pilar Etxebarría que ens proposa diversos usos del vídeo a l'aula.


Treballant a través de projectes

13 eines per avaluar formativament

Imatge
En les darreres jornades TIC en què hem participat, hem vist com els ponents utilitzaven eines que tot i tenir diverses utilitats, eren emprades amb l'objectiu de realitzar una avaluació formativa: Socrative, Kahoot, Nearpod... 

Algunes ja les hem provat al Pompeu i hem vist que tenen molt bons resultats. En aquest article en trobareu 13.

Complements de Google Drive

Imatge
Si afegim complements a Google Drive podrem disposar de moltes més possibilitats d'afegir elements als nostres documents compartits.

Un d'aquests complements és Mndmeister, una eina per fer mapes mentals en línia. En aquest article hi trobem les instruccions per elaborar mapes mentals a partir de llistes que hem escrit amb Google Drive (document de text) i inserir aquests mapes mentals en els nostres documents d'una manera fàcil i automàtica.


Eines TIC per crear còmics i animacions

Imatge
Un nou Symbaloo del projecte "Palabras azules". En aquest cas ens ofereixen un recull d'eines TIC que ens permeten crear còmics i animacions.

E-PORTFOLIOS

Imatge
Un nou article sobre E-portfolios publicat a INED-21. En aquest cas, més que propostes d'eines, es tracta d'un article de fons que fonamenta la utilització dels e-portfolios a les aules.

10 idees per incorporar les TIC a l'aula aquest any 2015

Imatge
A Tiching hem trobat un interessant article que ens proposa 10 idees per facilitar la integració de les TIC a les nostres aules en els propers mesos.

TACCLE2: llibres amb idees per fer coses amb TIC a l'aula

Imatge
Al seu blog, la Lídia Castañeda ens presenta quatre nou documents amb idees interessants per integrar les TIC a les aules.