Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: setembre, 2014

LibreOffice 4.3: amb novetats

Imatge
Ja es pot descarregar la versió 4.3 del programari lliure LibreOffice. En aquest article hi podreu trobar algunes de les novetats que presenta. Des d'aquest enllaç ja es pot descarregar.


Moodle: el LMS més popular

Imatge
Hem trobat al Twitter aquest enllaç on s'expliquen diversos factors que justifiquen perquè Moodle continua essent el LMS (sistema de gestió d'aprenentatge) més popular en tots els nivells educatius.

Ara que estem en plena formació val molt la pena fer-hi una ullada.


"Les TIC no fan bo o dolent a un docent"

Imatge
Amb aquest títol, Jordi Adell, professor de tecnologia educativa de la Universitat de Castelló, ens ofereix la seva visió sobre la integració de les TAC a les aules.


Fem servir PADLET?

Imatge
Al primer tema del curs de Moodle que estem fent, hem utilitzat PADLET (mur digital). Si ens ha agradat i volem fer-lo servir a classe, ens pot anar bé aquest interessant article on s'expliquen diferents usos didàctics d'aquesta eina web 2.0.


Formació TAC

Imatge
El Departament d'Ensenyament i el Ministerio de Educación han publicat les ofertes de formació docent pel curs 2014-2015:

Departament d'Ensenyament: Formació en Tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixementMinisterio de Educación: INTEF - Formación en Red [Inscripció: del 8 al 22 de setembre]

37 maneres d'utilitzar Google Drive a classe

Imatge
En aquesta infografia, hi trobem 37 exemples per utilitzar les aplicacions de Google Drive (Docs, Sheets, Forms, Slides) a classe.